“Az Élő Világegyetem Könyve” – könyvbemutató a Lélek TV-n

“Az Élő Világegyetem Könyve” – könyvbemutató a Lélek TV-n

“Az Élő Világegyetem Könyve” – könyvbemutató a Lélek TV-n

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EDqvSSUXpMU

Rövidebb változat:

http://www.youtube.com/watch?v=4AWWBHwNtoc&feature=youtu.be

Grandpierre Atilla rendkívül sokrétű személyiség. Mint kutató a tudományok területén végzi szorgos munkáját rendszeresen nemzetközi szinten publikálva eredményeit, mint művész a zenében ad át lélekemelő pillanatokat. Rendelkezik egy olyan átfogó Valóság és Ember képpel, melynek eredményeképp 10 évvel ezelőtt megszületett Az Élő Világegyetem Könyvének első kiadása. Az azóta eltelt időben az Atilla által átadni kívánt kép rendkívül bővült, színesedett s így ki is teljesedett.
Az Élő Világegyetem Könyve tavaly decemberben újra kiadásra került, de nem átdolgozott formában, hanem teljességgel újragondolva.
Ezen műről beszélget Beszeda Gábor Atillával s kettejük beszélgetésében kap lehetőséget Ön is arra, hogy belepillanthasson abba a végtelenül bonyolult, ugyanakkor rendkívül természetes rendszerbe, amit úgy hívunk Valóság s benne az Ember.

A riportban elhangzott gondolatok folytatódnak élőben Atilla könyvbemutatóján, melyre ezúton szeretettel meghívjuk Önt is! A bemutató 2013. február 17-én 16 órakor kerül megrendezésre a MagNet Közösségi Házban (Budapest, VI. kerület, Andrássy út 98.).
Ha valamilyen oknál fogva nem tud jelen lenni az élő bemutatón, ne keseredjen el. On-line élőben közvetítjük az eseményt az interneten. A megtekintés lehetőségeiről időben kaphat tájékoztatást Atilla weboldalán -www.grandpierre.hu-, Az Élő Világegyetem facebook oldalán és a Lélek TV hírlevelén keresztül is.

Nagyon sok szeretettel várjuk!
http://www.grandpierre.hu

Regisztráljon a Lélek TV hírlevelére és értesüljön eseményekről, közvetítésekről s nyerje meg Az Élő Világegyetem Könyvét!

http://lelektv.hu
http://grandpierre.hu

A riportot készítette a Lélek TV (utómunka: Beszeda Gábor)

A könyv beszerezhető, kedvezményes áron:

http://www.grandpierre.hu/site/vtvasarter/vttermekek/grandpierre-atilla-az-elo-vilagegyetem-konyve-2012-ujragondolt-valtozat-titokfejto-konyvkiado/ Grandpierre Atilla honlapja, Vásártér

http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=115852  Anima Könyvesbolt

http://www.magyarmenedek.com/products/7893/Az_elo_vilagegyetem_konyve_2012_-_Grandpierre_Attila.htm Magyar Menedék Könyvesbolt

ÉlôVilágegyetemBorito2012a