LÉLEK ÉS VILÁGEGYETEM – KÖNYVBEMUTATÓ ELŐADÁS – FELFEDEZÉSRE, ÉLETRE ÉS TOVÁBBADÁSRA VÁR BENNÜNK A CSELEKVŐ ÉLETSZERETET!

LÉLEK ÉS VILÁGEGYETEM – KÖNYVBEMUTATÓ ELŐADÁS – FELFEDEZÉSRE, ÉLETRE ÉS TOVÁBBADÁSRA VÁR BENNÜNK A CSELEKVŐ ÉLETSZERETET!

LÉLEK ÉS VILÁGEGYETEM – KÖNYVBEMUTATÓ ELŐADÁS – A LÉLEK ÚJJÁSZÜLETÉSE!
FELFEDEZÉSRE, ÉLETRE ÉS TOVÁBBADÁSRA VÁR BENNÜNK A CSELEKVŐ ÉLETSZERETET!
2016 DECEMBER 16.-ÁN A PÜSKI KÖNYVESHÁZBAN
Kamera: LendoClub
ITT MEGNÉZHETŐ:

LÉTEZIK-E A LÉLEK? Ahogy a fizika elismeri a fizikai erők létét akkor is, ha senki nem látott még fizikai erőt, ugyanúgy elismerjük azt is, hogy az élőlények esetében az érzések és a gondolatok a hatékony belső mozgatóerők. Az élőlények tettei, cselekedetei mögött is áll egy láthatatlan mozgatóerő: a motiváció.
Motivációinknak egyetemes alapja van: az életünket a szépség, igazság és teljesség felé hajtó, felfelé irányuló életösztön, és ez az életösztön természeti erő. Egyetlen kozmikus életelv létezik, és ez azonos a lelkünk mélyén folyamatosan ható életösztönnel.
A lélek valóságát az igaz, a Természetnek, a valóságnak megfelelő érzéseink adják.
Amíg a fogyasztói társadalomban a siker, pénz és hatalom áll a törekvések központjában, A LÉLEK VILÁGÁBAN A BOLDOGSÁG, A SZÉPSÉG, A MARADANDÓAN ÉRTÉKES ÉLET AZ EREDETI CÉL!
ÉRZÉSEINKÉRT ELSŐSORBAN MI VAGYUNK FELELŐSEK! ESZÜNK ARRA VALÓ, HOGY MEGTEREMTSÜK A FELTÉTELEKET A LEGSZEBB, LEGIGAZABB, LEGFELEMELŐBB ÉRZÉSEKNEK!
konyvbemutato-1