TŰZ AZ ÖRÖKLÉTBŐL! 10 ÉVES A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS!

TŰZ AZ ÖRÖKLÉTBŐL! 10 ÉVES A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS!

TŰZ AZ ÖRÖKLÉTBŐL!
10 ÉVES A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS!
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/890908664277794/
Innen letölthető: 10ÉVES A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS

Az Élet, a Világmindenség sokkal nagyobb annál, mint ahogy az a hétköznapokból látszik!
Érdemes időnként szélesre tárni a kapukat az Élet végtelen, frissítő ősereje előtt! Érezni, hogy ragyog ránk a tűz az Öröklétből!

„Aligha akad más olyan muzsika, amellyel ennyire hatásosan győzhetnénk meg nemzeti múltunk, örökségünk hatalmas, máig ható erejéről honfitársainkat és akár az egész világot, mint a Vágtázó Csodaszarvas zenéje.”
http://mno.hu/kulturpult/vagtazo-dallamok-ereje-544939

„Ez a zene méltó tisztelgés Bartók Béla és Kodály Zoltán szelleme előtt”
Kultúrpart, http://www.kulturpart.hu/folk/6309/szarvassa_valtozott_fiak

Az igazi művészet felemelő erő, felemel az élet, az emberiség, a Mindenség teljébe. A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS mindannyiunk közös tudatalattijából, az ősélet forrásából meríti az ihletet. Tíz éves fennállása óta három lemeze jelent meg, ebből kettő platinalemez lett. Nem egyszer szinte hihetetlenül teljes valóságként elevenedik meg egy örökre eltemetettnek hitt emberi világ, ahol az életöröm kirobbanó erejében ragyog. A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS zenéje egy nagyobb valóság felé közelítő, csodás eljárás az élet egyre erősödő átélésére. A zene hullámaiból az örökérvényű emberi összetartozás, a barátság, a hazaszeretet nagyszerűségének élménye csap fel.
VCSSZLemezek

A VCSSZ tízéves születésnapi koncertjére két tízperces videó-összeállítás készült:

2015. november 27-én 20 órától az A38-as hajón hagyományos év végi VCSSZ koncerten egyben élő lemezfelvételre is sor kerül. A TŰZ AZ ÖRÖKLÉTBŐL címmel készülő lemez talán a legfelvillanyozóbb az eddigiek közül, az ősi lovasnépek fergeteges népzenéjét, a varázserejű, tudattágító Tündérvilág-ot, a szkíta, kelta és hun népzenéket eleveníti fel, tűzzel és lelkesítő erővel.

„Szent révület ez, ami valami olyat ad vissza az embernek, ami ugyan el nem veszett, de ilyen minőségben ritkán jelenik meg életünk sodrában. Elementáris, ösztönös, ezzel együtt mégis ott vannak a magasabb szférák, lelkünk legmélyének örömkiáltásai, a valódi szabadság szelleme, a természet, az istenek és az ember között átívelő híd.”
http://blog.isztan.eu/2009/08/30/vagtazo-csodaszarvas-bosztorpusztan/

„A Vágtázó Csodaszarvas muzsikája az égig ér, és még azon is túl, örök lánggal a közepén. Tűz, ami bennünk, lelkünk mélyén él, ott lüktet örökké.”
http://mwave.irq.hu/index.php?modul=hirek&kod=366

/ Egyéb, Koncertek, Újdonságok, Vágtázó Csodaszarvas, Zenekarok