Történelmünk központi titkainak megfejtése

Történelmünk központi titkainak megfejtése

GrandpierreKEndre2011TortenelmunkIsmerteto.pdf

A Facebook-on:

https://www.facebook.com/pages/Grandpierre-K-Endre-Történelmünk-Központi-Titkai/429315930483027?fref=ts

https://www.facebook.com/notes/grandpierre-atilla/történelmünk-központi-titkai/681349625223972

Grandpierre K. Endre

Történelmünk központi titkai

Magyar ősvallás – magyar őshaza: Kárpát-medence – Árpád nagykirály

Kiadó: Titokfejtő Kft.

Kiadás éve: 2011

Oldalszám: 382

 

A legendás füzetsorozat:

TKT1 TKT2 TKT3 TKT4 TKT5 TKT6 TKT8 TKT9 TKT10 TKT11

kiegészítve, felfrissítve, egységes, maradandó könyvalakra alkalmas formában:

Ismerjük-e a magyar történelmet? A köztudatban élő kép szerint igen, hiszen a hivatalos történetírás és az iskolában tanultak összhangban állnak. A közkeletű kép szerint a magyar történelem Szent Istvánnal kezdődött. Márpedig a valóságban történelmünk legmeghatározóbb, életfontosságú kérdései Szent István előtt dőltek el. Szent Istvánig Magyarország sok évezredes múltra visszatekinthető világhatalom volt; azóta Magyarország súlya lassan, de következetesen csökken, nemcsak terjedelmében, de magyarságában is. Ez a kulcsfontosságú könyv, amely 1996-ban tíz füzetben látott napvilágot, és amely most először kerül könyvalakban az olvasóközönség elé, alaposan kiegészítve és javítva, az első, amelyik átfogó képet ad a magyar történelem olyan központi kérdeiről, amelyek felvetése is a közelmúltig tabunak számított. Ez a könyv minden magyar nyelven megjelent mű között a legfőbb szellemi erőforrás a magyarság teljes szellemi épségének visszaszerzéséhez. Ha a magyarság legjobb része megtanul küzdeni a magyar történelem feletti önrendelkezés visszaszerzéséért, ez a könyv lesz jövőnk legfontosabb alapműve, a magyarság legnagyobb szellemi kincse.

 

Csodálattal és elismeréssel gondolunk Grandpierre K. Endrére történelmünk eddig eltitkolt eseményeinek olvasása után…bebizonyította, hogy el kell ismernünk őt korunk legkiválóbb történelmi nyomozójának. (Prof. Badiny Jós Ferenc)

 

Grandpierre K. Endre jóvoltából feltárulnak szemünk előtt eddig nem- vagy csak sejtett őstörténeti összefüggések – a magyar ősmúlt félelmetes időbeli kitágulásának lehetőségét villantja föl. Hisszük vagy nem hisszük, de többé már nem lehet elhallgatni ezeket a következtetéseket. (Napkelet, azóta megszűnt, havonként megjelenő irodalmi és kritikai folyóirat)

 

Ha rajtam múlna, kötelezném az iskolákat könyvtáraikban való elhelyezésre. (Kun Lajos)

 

Grandpierre K. Endre következetesen, vaslogikával közelíti meg ezeket a kérdéseket. (Szittyakürt)

 

Méltán foglalhatna el megfelelő helyet a magyar történetkutatás díszpáholyában. (Bakay Kornél, őstörténész)

 

A pontos kérdésfeltevések és módszeres kifejtésük matematikai műveleteket juttatnak eszembe. (Krausz Tivadar költő, író)

 

A könyv kedvezményesen megrendelhető itt:

http://www.grandpierre.hu/site/vtvasarter/vttermekek/grandpierre-k-endre-tortenelmunk-kt/

és itt:

http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=Bookinfo&OP=details&ID=109835&VISIT=1&sz=grandpierre-k-endre&t=tortenelmunk-kozponti-titkai

TortenelmunkKozpontiTitkaiBorito38kB